Am învățat rapid că pot să fac chiar și multitasking și să deblochez aproape toate locațiile și vehiculele aruncate pe hartă dintr-un singur tur. Dacă, de exemplu, una din benzinării e aproape de garaj, cuplez o cisternă, o umplu și o iau cu mine. Când ajung aproape de un watchpoint sau de un camion pierdut în sălbăticie, decuplez cisterna în mijlocul drumului și părăsesc carosabilul. După ce maximizez vizibilitatea și disponibilitatea, îmi place să arunc o privire lungă la hartă și să fac un plan care să mă ajute să transport lemnul cât mai eficient. (Jocul mai avea nevoie de un puzzle. Mi l-am creat singur.) Mut apoi toate utilajele pe poziție, ceea ce de multe ori, mai ales când socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din pădure, îmi poate lua mai mult timp decât dacă aș lucra bătrânește și aventura poate în sfârșit să înceapă. A început de mult, dar simți că acum chiar treci la treabă. Ura!
Am descoperit apoi că poți umple și conduce simultan două camioane către depozit. Le cuplezi, ca și cum l-ai tracta pe al doilea, dar îi spui să pornească motorul și să te urmeze. Drumurile sunt de obicei solicitante chiar și cu o singură platformă încărcată, imaginați-vă cât de atent trebuie să conduci două, cât de largi trebuie să iei curbele sau cum o să te uiți cruciș față-spate – păcat că nu avem oglinzi retrovizoare funcționale. Din când în când am răsturnat vehiculul urmăritor și am pierdut alte ore bune încercând să-l pun pe picioare sau să recuperez încărcătura. A meritat însă – survival și aventură de calitate. Nu pot decât să-mi imaginez cât de bun e jocul (are și multiplayer) când decizi să ataci sălbăticia acompaniat de un prieten.
Îmi place mult că toate camioanele deblocate rămân accesibile și în hărțile americane ale DLC-ului. E un ajutor și o răsplată, dar în același timp, în stilul deja caracteristic, te pot și încurca. Majoritatea trailerelor și remorcilor nu sunt compatibile, așa că degeaba aduci cu tine un camion rusesc mult mai capabil dacă ce vrei să întreprinzi necesită interoperabilitate. Recomand American Wilds doar dacă ați terminat MudRunner și vreți mai mult, sau dacă vin împreună la un preț decent. Tocmai ce am verificat și, ca de obicei, când pachetul e la vânzare pe Steam sau Epic nu costă decât 5 euro. MudRunner – American Wilds Edition include originalul MudRunner, expansiunea American Wilds și două DLC-uri / hărți – The Ridge și The Valley.
La fel ca Spintires, nici MudRunner nu este perfect, dar nu e cu supărare. Sper ca producătorii să aibă puterea să-și recunoască greșelile și pe viitor să construiască un titlu chiar mai bun. Dacă stau să mă gândesc bine, faptul că review-ul pentru Spintires îmi pare scris de un începător e un lucru bun. Diferit de alte dăți, sunt împăcat și nădăjduiesc ca în 6-7 ani, când o să revin asupra acestei recenzii, să o găsesc din nou imperfectă. D’abia aștept să joc SnowRunner când pofta de luptă cu natura o să-mi revină, cel mai probabil după ce Saber o să-l pună deoparte pentru a lucra la următorul titlu din serie.
> Dificil și antrenant, dar în același timp unul din cele mai zen jocuri pe care le-am încercat
> A pierdut puțin din personalitatea originalului, dar a câștigat în varietate și accesibilitate
> Multe lucruri pot fi îmbunătățite, dar le mulțumești și ești gata să revii oricum/oricând
Daca vreti sa aflati mai multe despre: